Üniversiteliler imece usulü temizlik yaptı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öğrencileri ile Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları "Daha Temiz Bir Çevre ve Çevre Bilinci" sosyal sorumluluk projesi...

Üniversiteliler imece usulü temizlik yaptı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öğrencileri ile Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları "Daha Temiz Bir Çevre ve Çevre Bilinci" sosyal sorumluluk projesi kapsamında halk plajında temizlik yaptı.

1 Nisan’a kadar sürecek proje kapsamında öğrenciler ve işçiler farklı noktalarda temizlik yapacak. Temiz bir çevre ve çevre bilinci oluşturmak için projeyi hayata geçirdiklerini belirten Öğretim görevlisi Doç. Dr. Banu Bayram, “Öğrencilerimiz ülkemizin farklı bölgelerinden gelmiş bir grubu oluşturuyor. Bu çalışmamızla Marmaris halkını çevre temizliği konusunda biraz daha duyarlı olmaya” davet ediyoruz dedi.

Farkındalık yaratmak ve halkı bilinçlendirmek için projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü de, projenin çevre temizliğine katkı sağlayacağı düşüncesiyle işbirliği yaptıklarını belirtti. Ünlü, “Bu projeyi sadece üniversite ile sınırlı bırakmayacağız, lise, ortaokul hatta ilkokul seviyelerinde de gerçekleştireceğiz. Çocuk çevre kulübü kuracağız daha temiz bir Marmaris için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.