Üniversite’den Vali Şahin’e veda kahvaltısı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar tarafından Vali Fatih Şahin için veda kahvaltısı düzenlendi. Üniversite  Yemek Sarayı VIP Salonunda düzenlenen kahvaltıya Vali Fatih Şahin, eşi ...

Üniversite’den Vali Şahin’e veda kahvaltısı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar tarafından Vali Fatih Şahin için veda kahvaltısı düzenlendi. Üniversite  Yemek Sarayı VIP Salonunda düzenlenen kahvaltıya Vali Fatih Şahin, eşi  Ayşe Şahin, Rektörü  Prof. Dr. Mansur Harmandar, eşi Suzan Harmandar ile Rektör Yardımcıları ve Senato Üyeleri katıldı.

Vali Fatih Şahin kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada; “Üç yıl boyunca en üst düzeyde, sağlam köprüler kurduk. Biz devleti temsil ediyoruz, devletin üniversitelerin yanında yer alması zaten vazifemiz, elimizden gelen güç ile sizlere destek olmaya çalıştık. Bu anlamda üç yıl boyunca birçok dostluklarımız oldu, bundan sonraki dönemde de kapımız hep açık. Gerçekten yapılan güzellikler varsa sizin ve Muğla halkının başarısıdır. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum ve Allah’a ısmarladık diyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Harmandar ise, “Bize maddi ve manevi destek veren, Üniversitemizde meydana gelen öğrenci olaylarında, olayları büyütmeden sakin bir şekilde çözmemize yardımcı olan Valimize çok teşekkür ediyorum. Herkesin yapmış olduğu görevler ne olursa olsun bir gün sona erecek. Önemli olan geride güzel günleri bırakabilmektir. Sayın Valimize çok müteşekkiriz. Kendisine Üniversitemize verdiği destekler adına üzerinde maskotumuz bulunan plaket ve Muğla’nın sembolü olan bacasını içeren Milas halısını takdim ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.