Üniversite ile TOVAK İşbirliği yapacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı  (TOVAK) arasında, yurtdışında yaşayan Türk toplumunun Türk dili ve kültürü kazanımlarının öğretim ve dil kampları ve web tabanlı eğitim yoluyla...

Üniversite ile TOVAK İşbirliği yapacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı  (TOVAK) arasında, yurtdışında yaşayan Türk toplumunun Türk dili ve kültürü kazanımlarının öğretim ve dil kampları ve web tabanlı eğitim yoluyla geliştirilmesi, Türkiye’de sosyal sorumluluk alanında akademik standartlar ve etik kurallar oluşturulması, eğitim ve öğretimin daha etkin ve yaygın hale gelmesinin sağlanması, başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde ilişkilerin, işbirliklerinin geliştirilmesi gibi bir çok alanda işbirliği sağlanması için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı  (TOVAK) sahip oldukları imkanlar dahilinde birlikte hareket etme ve destek verme konusunda anlaşma imzaladılar.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı  (TOVAK) Başkanı Prof. Dr. Tahir Özgü tarafından gerçekleştirilen imza törenine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Coşkun ve İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Bingöl’de katıldı.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.