Üniversite ile Menteşe Belediyesi işbirliği yapacak

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında işbirliği protokolü Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar arasında imzalandı.Menteşe...

Üniversite ile Menteşe Belediyesi  işbirliği yapacak

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında işbirliği protokolü Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar arasında imzalandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında, Muğla’nın sosyal kültürel hayatın geliştirilmesi, yaşam kalitesinin iyileştirilmesi, eğitim, sosyal ve bilimsel etkinlikler düzenlenmesine yönelik eğitim – öğretim , Ar-ge, İnovasyon , bilimsel etkinlikler ve tanıtım alanlarında yapılacak ortak çalışmaların başlatılması olup, belirtilen amaçlar doğrultusunda sürdürülebilir olmasını sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzaladık. Protokol çerçevesinde Menteşe Belediyesi olarak TÜBİTAK, Kalkınma Ajansı, KOSGEB, Bakanlıklar da dahil olmak üzere ulusal ve uluslararası tüm hibe, sosyal sorumluluk ve inovasyon projelerinin hazırlanması ve fonlanan projelerdeki faaliyetlerin gerçekleştirilmesi konusunda işbirliği içerisinde olacağız. Bundan sonra Menteşe ile Üniversite arasında köprü kuracağız” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.