Ünal:Tacize uğrayan kadın AK Partili

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde tacize uğrayan temizlik işçisi S.Y’nin AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığına üye olduğu ortaya çıktı. AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal; “Son iki gündür Muğla Sıtkı...

Ünal:Tacize uğrayan kadın AK Partili

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde tacize uğrayan temizlik işçisi S.Y’nin AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığına üye olduğu ortaya çıktı. AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal; “Son iki gündür Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde meydana geldiği iddia edilen  olayla ilgili üzüntü içerisindeyiz. Partimiz üyesi olan bir hanımefendiye gerçekleştirildiği iddia edilen bu çirkin olayın sonuna kadar takipçisi olarak olayın aydınlanması için gerekli olan tüm imkanlarımızı kullanacağız” dedi.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdogan Ünal; “Son iki gündür Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde meydana geldiği iddia edilen olayla ilgili üzüntü içerisindeyiz. Partimiz üyesi olan bir hanımefendiye gerçekleştirildiği iddia edilen bu çirkin olayın sonuna kadar takipçisi olarak olayın aydınlanması için gerekli olan tüm imkanlarımızı kullanacağız. Biz aile değerlerine son derece önem veren bir partinin temsilcileri olarak Muğla İlinde kadına karşı yapılan tüm olumsuz eylemlere karşı durmaktayız. Böylesi vahim olaylarda bir an önce var olan insanı ve hukuki gerçeğin ortaya çıkmasını ve varsa sorumluların gerekli yaptırım almasını istiyoruz. Başına gelen olumsuz bir olayda üyesi olduğu partimizden destek isteyen ve bize yazılı başvuru yapan bayan için İlçe Başkanlığımızca konunun muhatapları ile görüşülmüş ve iddialar doğrultusunda önlem alınması konusunda talep iletilmiştir. AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı olarak üyelerimize ve diğer vatandaşlara yapılacak her hangi bir haksızlığa suskun kalacağımız düşünülmesin. Başlayacak olan herhangi bir hukuki ve idari sürecin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.