Ünal’dan mitinge davet

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Eski Garaj Alanında Muğlalılara sesleneceği mitinge herkesi davet etti.  “ Başbakanımızı, Cumhurbaşkanlığına hep birlikte uğurlayalım”...

Ünal’dan mitinge davet

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Eski Garaj Alanında Muğlalılara sesleneceği mitinge herkesi davet etti.  “ Başbakanımızı, Cumhurbaşkanlığına hep birlikte uğurlayalım” diyen Ünal, şunları söyledi.

“Yeni Türkiye Hedefine yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerleyen, Tüm Halkımızı ırk, din, mezhep ayırmadan aynı çatı altında birleştiren Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17:30’da  Muğlalı  hemşerilemizle son kez Başbakan olarak seslenecek.

İçimiz bir yandan buruk, bir yandan sevinç içerisinde bu davanın kurucusu, mimarı Uzun Adam’ı Cumhurbaşkanlığı’na uğurlamanın hüznü ile dolu iken, Milletin Adamını Cumhurun Başına yollamanın sevincini yaşamaktayız.

Bu seçim kampanyası döneminde Muğla’yı, Muğlalılar’ı unutmayarak bizlerin arasında olması bizlere gurur ve onur kaynağı olmaktadır. Biz AK Gönüllüler de Veda ve Vefa mitinginde  kendisine yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanlığına uğurlayacağız.

Tüm halkımızı Eski Garaj alanındaki mitingimize  Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığına uğurlamaya davet ediyorum. “

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.