Uluslar arası Eğitim Araştırmaları Kongresi gerçekleşti

Muğla Valisi Amir Çiçek, 7. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’ne katıldı.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede Vali Çiçek’in yanı sıra akademik personel ve çok sayıda...

Uluslar arası Eğitim Araştırmaları Kongresi gerçekleşti

Muğla Valisi Amir Çiçek, 7. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’ne katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede Vali Çiçek’in yanı sıra akademik personel ve çok sayıda katılımcı da hazır bulundu.

Vali Çiçek kongre öncesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim İş Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi gezdi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongre Yard. Doç. Dr. Rıza Akyürek yönetimindeki akademik oda orkestrasının dinletisi ile devam etti.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Vali Çiçek: “Hepinizi en derin saygılarımla ve muhabbetimle selamlıyorum. Bu kongre uluslararası olması hasebiyle çok önemlidir. Öğrencilerimizi iyi bir eğitim sürecinden geçirip vatana ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek hepimizin görevidir. Bunun içinde elimizden geleni yapmalı, bilimsel araştırmaların ışığında hareket etmeliyiz. Bu kongreden eğitim konusunda çok değerli sonuçlar çıkacağını düşünüyorum. Elde edilen çıktıların uygulanabilir projelere dönüşmesi eğitim sistemimiz için gereklidir. Öncelikle şehir ve yurt dışından gelen misafirlerimize ve bu kongrede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kongre açılışında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Bayram Akça ise, 21. yüzyılda eğitim politikaları konulu kongrenin üniversitemizde ve ülkemizde bir farklılık yaratmasını dilediğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Çiçek tarafından davetli konuklara ve sponsorlara teşekkür belgesi verildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.