Ülküde Birlik gecesi

Fethiye Ülkü Ocakları ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen Ülküde Birlik adı altında gerçekleştirilen Ali Kınık ve Osman Öztunç konseri ile Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkan Adayları halka tanıtıldı.30 Martta...

Ülküde Birlik gecesi

Fethiye Ülkü Ocakları ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen Ülküde Birlik adı altında gerçekleştirilen Ali Kınık ve Osman Öztunç konseri ile Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkan Adayları halka tanıtıldı.

30 Martta yapılacak Olan yerel seçimler için MHP seçim çalışmaları için çalışmalar başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Ülkü Ocaklarının gerçekleştirdiği Ülküde Birlik adı altında gerçekleştirdiği Ali Kınık ve Osman Öztunç konseri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Seydikemer Belediyesi Başkan Adaylarını halka tanıtıldı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’unda katıldığı etkinliğe MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP’li Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Abdullah Küçükbozbaş, 30 Mart yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük ve Seydikemer Belediye Başkan Adayı Erdal Eroğlu ve yaklaşık iki bin ülkücü ve Milliyetçi Hareket Partili vatandaş katıldı.

MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük, katılımcılara yönelik yaptığı konuşmasında “Ben Ülkücü camianın içinde yetişmiş ülkü ocaklarından aldığım terbiye ve birikimim ile bu hallere gelmiş bir bireyim.Hiç bir zaman ülkücü ve Milliyetçi kimliğimin dışından çıkmadım.Asla ülkücülüğüme ve milliyetçiliğime leke konduracak bir davranışta bulunmadım.2009 yerel seçimlerinde Fethiye’mize hizmet getirebilmek amacı ile İl Genel Meclisi Üyesi Adayı oldum ve teveccühünüzü göstererek Coşkun Tutal ağabeyim ile birlikte beni bu göreve getirdiniz. Ardından o dönem de yeni kurulan Fethiye Alt Yapı Hizmet Birliği Başkanlığı görevinde bulunarak hizmet yapmaya çalıştım.30 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesi partimizin önde gelen sayın büyüklerim bana Fethiye Belediye Başkanı Adayı olmam konusunda teklif sundular. Bende ailem ve yakın çevrem ile bu teklifi uzun süre düşündükten sonra kabul ettim. Çünkü bizim partimizden gelen bir teklifi geri çevirmemiz doğru olmazdı” dedi.

MHP’den Seydikemer Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Erdal Eroğlu;” Bu akşamın böyle güzel ve bu kadar coşkulu olduğunu görünce tam 40 yıl önceki anılarımız aklıma geldi. O zamanlar sadece sinema salonlarını dolduramazken şimdi görüyorum ki koskoca salonlara ve meydanlara dolup sığmıyoruz. Bu coşkulu kalabalığı görünce o dönemlerde bu dava uğruna çektiğimiz acılarımızı ve o günlerde birlikte mücadele ettiğimiz dava arkadaşlarım aklıma geliyor” dedi.

Fethiye Fatih Anadolu Lisesi kapalı salonunda Fethiye Ülkü Ocakları ve Kültür Vakfının organize ettiği gecede ilk önce ünlü ülkücü sanatçı Ali Kınık ardından ise Osman Öztunç sahne aldı.

Ali Kınık “Ali Ayşe’yi Seviyor, Bildiğin Gibi Değil, Koca Reis ve Çal Kemancı” gibi eserlerini seslendirdi. Şarkı aralarında “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli”, “Devletin Başına Devlet Gelecek” ve “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” gibi sloganlar atan ülkücü gençler şarkılara eşlik ettiler. Ardından sahneye çıkan ülkücü ozanlardan Osman Öztunç “Mehmedim”, “Üsküdar Yanıyor”, “Bozkurt Yuvasında Çakalların İşi Ne”, “Birader” gibi eserlerini seslendirdi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.