Ülkücüler, Başbuğlarını andı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş ölümünün 18. Yıldönümünde Türk Dünyasında ve ülke genelindeki teşkilatlarda çeşitli etkinliklerle anıldı.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)...

Ülkücüler, Başbuğlarını andı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş ölümünün 18. Yıldönümünde Türk Dünyasında ve ülke genelindeki teşkilatlarda çeşitli etkinliklerle anıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menteşe İlçe Başkanlığı, Türkeş’in vefatının 18. yılı dolayısıyla Yasin-i Şerif okutup lokma dağıttı.

Kurşunlu Camii önünde düzenlenen lokma hayrına MHP Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, il,  ilçe yönetimi, milletvekili aday adayları  Av. Salih Soykan ve Nazmi İyibilir katıldı.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Nizamoğlu yaptığı konuşmada, vefatının 18. yılında Alparslan Türkeş’i rahmet, minnet ve şükranla andıklarını kaydetti. Nizamoğlu  şunları söyledi: “Tarihe biçim ve yön veren her büyük milletin ruhlu, ağır çileli öncü liderleri vardır. Bu önderler, milletin yaşama ve gelişme idaresine güç veren, milli potansiyelin harekete dönüşümünü sağlayan sarsılmaz liderdir. Biz liderimiz Alparslan Türkeş’in bize bıraktığı kutsal davamızı son nefesimize kadar yaşatacağız. Başbuğumuzun fikirlerini ve mücadelesini asla unutmayacak ve unutturmayacağız.”dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.