Ülkü Ocaklarından taziye

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanlığından yapılan açıklama ile Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilere rahmet, yaralılara da şifa dilendi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:“13 Mayıs 2014 Salı...

Ülkü Ocaklarından taziye

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanlığından yapılan açıklama ile Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilere rahmet, yaralılara da şifa dilendi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“13 Mayıs 2014 Salı günü saat 15.00 sularında trafodan kaynaklandığı belirtilen yangın sonucu komşu ilimiz Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası sebebiyle maalesef çok üzücü haberler almaktayız. Gerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, gerekse Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanımızla yaptığımız görüşmelerle olay yerinden sürekli bilgi alıyoruz. Bu süreçte en büyük korku ve kaygımız ise kayıp sayısının artma ihtimalidir. Halen, maden ocağında mahsur kalmış çok sayıda işçimizin olması ve geçen her anın aleyhe işlemesi endişelerimizi  artırmakta, umutlarımızı  kırmaktadır.

Milletimiz büyük bir acı ve felaketle karşı karşıyadır. Alın teri ve emekleriyle zorlu bir ortamda çalışarak evlerine ekmek götüren işçilerimizden madendeki kaza sonucu vefat edenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar; yaralılara da acil şifalar dilerken tüm vatandaşlarımızdan mahsur kalan işçilerimizin sağ-salim kurtulmaları için dualarını esirgememelerini temenni ediyoruz.”

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.