Ülkü Ocakları’ndan HABER Gazetesi’ne ziyaret

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz ve Ocak Yöneticileri HABER Gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Akdeniz ve HABER Gazetesi Yazı İşleri kadrosu karşılıklı olarak sohbet ederek...

Ülkü Ocakları’ndan HABER Gazetesi’ne ziyaret

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz ve Ocak Yöneticileri HABER Gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Akdeniz ve HABER Gazetesi Yazı İşleri kadrosu karşılıklı olarak sohbet ederek bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sırasında konuşan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, HABER Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dilerken çalışanların da gününü kutladı. Akdeniz, “ Haber Gazetesi, Muğla’daki basın yayın hayatına yeni bir soluk ve farklılık getirdi. Ülkemizde gerek yayın anlamda gerekse yerel anlamda dürüst ve ahlaklı yayın hayatını sürdürmenin önemi her geçen gün daha da artıyor. Son yıllarda basında büyük zafiyet gözlemliyoruz. Kamuyu ve halkı doğru bilgilendirmek, ahlaklı ve vicdanlı yayın yapmanın önemi de artıyor. Haber Gazetesi’nin bunu başarı ile yerine getirdiğini gözlemliyoruz.

Gerek ülke genelinde gerekse Muğla’da gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığını biliyoruz. Umarım yetkililer ve konunun ilgilileri gerek sosyal anlamda gerekse ekonomik anlamda gazetecilerin bu sorunlarını daha fazla geç kalmadan görür ve gerekli iyileştirme ve düzenlemeleri yaparlar.

Bugüne kadar görevleri başında hayatlarını kaybetmiş basın mensuplarına Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Haber Gazetesi yönetici ve çalışanları da bu ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.