Ülkü Ocakları’nda devir teslim

Muğla Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP il ve Menteşe ilçe yöneticileri ve çok sayıda teşkilat mensubunun hazır bulunduğu Muğla...

Ülkü Ocakları’nda devir teslim

Muğla Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP il ve Menteşe ilçe yöneticileri ve çok sayıda teşkilat mensubunun hazır bulunduğu Muğla Ülkü Ocakları’nda  devir-teslim töreni gerçekleştirildi. 2 yıldır Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı görevini yürüten Cemil Gündüz görevi Aşkın Yıldız’a devretti.

Devir Teslim Töreninde konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,  Ülkü Ocaklı her bireyin eğitimini başarılı bir şekilde tamamlaması gerektiğinin önemine vurgu yaparak, Cemil Gündüz’ün başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Cemil Gündüz’e teşekkür eden Kılavuz, yeni başkan Aşkın Yıldız’a başarı diledi.

Başkanlık yaptığı dönem içerisinde teşkilata katkıları bulunan herkese teşekkür eden Cemil Gündüz;  “Görev yaptığım süre içerisinde, dava arkadaşlarımla birlikte mübarek davamıza elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık, Cemil Gündüz  artık bu kutlu davanın bir neferi olacak ve bu kutlu davaya katkı sağlamaya devam edecektir. Bu günden itibaren fert olarak Aşkın Başkan’ımızın ve teşkilatımızın emrindeyiz.Biz hakkımızı helal ettik; sizler de haklarınızı helal edin.” dedi.

Görevi devralan Aşkın Yıldız ise;  “Bizi bu kutlu göreve layık gördükleri için Sayın Genel Başkanımız’a teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Allah’ın izniyle başta Genel Başkanımız olmak üzere Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in tüm mensuplarının yüzünü kara çıkarmamak için  çalışacak, Cemil Başkan’ımızın bize bıraktığı yerden, teşkilatımızla beraber bu bayrağı layıkıyla hep daha yükseğe taşımaya çalışacağız. Cemil Başkan’ımıza vermiş olduğu emeklerden ve yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz; Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.