Ülkü Ocakları Başkanı Demirel: “Davamızın hizmetkarıyız"

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, göreve gelişinin birinci yıldönümü dolayısıyla açıklama yaparak, “Davamızın hizmetkarıyız” dedi.Sinem KarakayaGöreve getirilişinin birinci yıldönümü dolayısıyla açıklama...

Ülkü Ocakları Başkanı Demirel:  “Davamızın hizmetkarıyız"

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, göreve gelişinin birinci yıldönümü dolayısıyla açıklama yaparak, “Davamızın hizmetkarıyız” dedi.

Sinem Karakaya

Göreve getirilişinin birinci yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, makamların gelip geçici olduğunu belirterek, “Sancaktarlığında göreve getirilişimizin birinci yılını başımız dik tamamladık. Makamlar geçicidir, ebedi olan kutlu davamızdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kutsallığına inandığım, ömrüm boyunca onurla ve şerefle taşıyacağım Muğla Ülkü Ocakları sancaktarlığında göreve getirilişimizin birinci yılını başımız dik, alnımız açık bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Makamlarımız gelip geçici, ebedi olan kutlu davamızdır. Cenabı Allah'tan niyazım odur ki bir ömür bu davanın hizmetkârlığından beni ve birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımı geri koymasın. Genel Başkanımızın ve Liderimizin emrinde bu yolda nice hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Biz Emrolunduğu gibi dosdoğru istikamet üzere bu şerefli yolu yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda en büyük güvencemiz yiğit Ülküdaşlarımız, en büyük güç kaynağımız imanımız ve davamıza olan sarsılmaz sadakatimizdir. 1 yıl içinde bizimle yol yürüyen, desteğini esirgemeyen tüm Ülküdaşlarımdan Allah razı olsun.”

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.