Ülkü Ocakları Aşure dağıttı

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’nın her Perşembe akşamı Gönül Seferberliği adı altında gerçekleştirdiği sohbet toplantıları aralıksız olarak sürüyor. Yapılan sohbet toplantılarında konuların uzmanları ile...

Ülkü Ocakları Aşure dağıttı

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’nın her Perşembe akşamı Gönül Seferberliği adı altında gerçekleştirdiği sohbet toplantıları aralıksız olarak sürüyor. Yapılan sohbet toplantılarında konuların uzmanları ile bir araya gelen Ülkü Ocağı yönetici ve üyeleri karşılıklı olarak bilgi ve görüş alışverişinde bulunuyorlar. Önce akşam gerçekleşen Gönül Seferberliği toplantısında ağırlıklı olarak Muharrem Ayı ele alındı. Toplantıda din görevlileri tarafından Yasin-i Şerif ve dualar okunurken, Muharrem Ayı’nın önemi, Kerbela’da şehit edilen Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin ve Hz. Hasan’nı hayatlarından kesitler anlatıldı. Yapılan sohbetlerin ardından katılımcılara Aşure dağıtıldı.

Gönül Seferberliği toplantısına MHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bayram Koyuncu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz ve ocak yetkilileri, ülkü ocaklı gençler ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.