Ülkü Evleri Projesi tamamlandı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı öncülüğünde başlayan Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu ve Ülkü Evleri projeleri tamamlandı. Bu çerçevede Muğla’da 4 Ülkü Evi oluşturuldu.Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı...

Ülkü Evleri Projesi tamamlandı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı öncülüğünde başlayan Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu ve Ülkü Evleri projeleri tamamlandı. Bu çerçevede Muğla’da 4 Ülkü Evi oluşturuldu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı öncülüğünde başlatılan örnek proje tamamlandı. Buna göre Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu verilmesinin yanında illerde Ülkü Evleri oluşturuluyor.

Ülkü Ocakları Muğla İl Temsilciliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Üniversiteyi oturdukları şehirlerin dışında kazanan başta Ülkü Ocaklılar olmak üzere ihtiyaç ve talep sahiplerini de kapsayacak şekilde daha yolun başında genç üniversite adaylarının moral motivasyonlarını yüksek tutmak ve vakıf şuurundan hareketle hayırda yarışı teşvik için ortaya koyulmuş olan Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu için gelen başvurular değerlendirilerek Muğla İli genelinde 20 öğrencinin başvuruları kabul edilerek bursları ulaştırıldı.

Diğer yandan da Türkiye’nin dört bir tarafında üniversite öğrencisi olan Ülküdaşlarımızın barınmaları ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için hizmet verecek olan, aynı zamanda topluma kazandırılacak nesillerin milli manevi değerlere haiz, devlet-millet menfaatine duyarlı, milliyetçi dünya görüşüne sahip bireyler olarak yetişmesi amacıyla hazırlanan Ülkü Evleri projesi kapsamındada  Muğla genelinde 4 adet Ülkü Evi oluşturuldu.

Sağlanan burs ve Ülkü Evleri’nden sene içinde ve önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrencinin faydalanması için çalışmalar devam edecek. Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı olarak geleceğin teminatı olan genç nesillerin yetişmesine katkı sağlamaya devam ederek, onların her zaman yanlarında olacağız.”

Bu haber toplam 327 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.