“Ülkemiz tarımsal gelir ve üretimde Avrupa şampiyonu”

Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılan ve burada bir konuşma yapan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “ 2002 yılında 5’inci sıradayken bugün ülkemizin tarımsal gelir ve üretim açısından Avrupa Şampiyonu...

“Ülkemiz tarımsal gelir ve üretimde Avrupa şampiyonu”

Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılan ve burada bir konuşma yapan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “ 2002 yılında 5’inci sıradayken bugün ülkemizin tarımsal gelir ve üretim açısından Avrupa Şampiyonu olduğunu unutmamak lazım” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk 7. Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açılışına Katıldı.

Güney Ege, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışında konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Türkiye'nin tarımsal gelir ve üretimde Avrupa şampiyonu olduğunu hatırlatarak, "2002 yılında beşinci sıradayken bugün ülkemizin tarımsal gelir ve üretim açısından Avrupa şampiyonu olduğunu unutmamamız lazım. Çiftçimizin daha çok kazanması, refahının artması siyasetçiler olarak bizim önceliklerimizden. Çok karamsar tablolar çiziliyor ama sadece buradaki fuara 187 firmanın katılmış olması bile son derece önemli. Amacımız, Milas, Muğla'ya hizmet etmek olmalı" dedi.

Milletvekili Öztürk sözlerini, “Bizlerin hep birlikte Milas çiftçisinin, Muğla’da yaşayan çiftçi kardeşlerimizin sorununu çözmek gibi yükümlülüğümüz var. Biz milletin dertleri ile dertlenmek için milletten oy istedik. Millete hizmetkâr olacağız dedik. Artık bugün sorunları çözme sorunları konuşma zamanı” diye sürdürdü.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk,  AK Parti iktidarından önce Bodrum’da yaşanan su sıkıntısına dikkat çekerek, “Turizmin gözbebeği Bodrum ilçemiz susuzdu. Bırakın tarım sulamasını içme suyu dahi yoktu.  Bodrum’u içme suyuna AK Parti iktidarı kavuşturdu. Şu an programlanan projelerin içerisinde Milas içme suyu da var, Beçin’de var diğer beldelerle alakalı içme suyu problemlerini de halletmek için çalışmalar sürüyor” diye ifade etti.

Milas ilçesinde lise öğrencilerine AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk tablet dağıttı.

Doktor Mete Ersoy Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen törende 10. sınıf öğrencilerine FATİH projesi kapsamında tablet dağıtımı yapıldı.

Törende konuşan Öztürk, son dağıtımla Milas ilçesinde 10. sınıf öğrencilerinin tamamına tablet ulaştırıldığından söz ederek, öğrencilere hayırlı olması dileklerini iletti.

Öğrencilik dönemlerini kara tahta ve tebeşirle geçirdiğini anlatan Öztürk, "Öğrencilik hayatımızı kara tahta ve tebeşirle geçirdik. Milas ilçemizde bugün 170 tablet dağıtıp 10. sınıf öğrencilerimizin tamamını tabletle buluşturuyoruz. Yeni yapılacak ihaleyle 2017 yılında Türkiye’deki 8, 5 milyon ortaokul ve lise öğrencisine tabletler ulaşacak" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Milas İlçe Teşkilatında ise İlçe Başkanlarıyla buluştu. Öztürk, Milas İlçe Başkanı Levent Akyer’le tablet dağıtım töreni öncesinde masa tenisi oynadı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.