ÜLGEN, SEYDİKEMERLİ MUHTARLARI DİNLEDİ

Kuruluşundan bu yana çalışmalarını muhtarlarla birlikte yürüten Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, muhtarlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam...

ÜLGEN, SEYDİKEMERLİ MUHTARLARI DİNLEDİ

Kuruluşundan bu yana çalışmalarını muhtarlarla birlikte yürüten Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, muhtarlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Seydikemer ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, MUSKİ olarak ilçede yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulunda düzenlenen toplantıya MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen ile muhtarların yanı sıra Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı 6. Bölge Şube Müdürü Sibel Kurtuluş, Plan Proje Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Bülent Arı’da katıldı.

Muhtarların sıkıntılarını dinleyen MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, sağlıksız şebekelerin yenilenmesi, altyapı tamiratlarının ardından bozulan üst yapılardan, hayvancılık yapanların su faturalarına kadar birçok konuda muhtarları bilgilendirdi.

Depo bakımları hakkında bilgi veren Ülgen, “100 tonluk depoların tam kapasitelerini aldıktan sonra sağlıklı bir şekilde depo temizliklerine devam etmeliyiz” dedi.

Projeler hakkında bilgi veren Ülgen şunları söyledi;

“Fethiye ilçesi Ölüdeniz ve Dodurga mahalleleri ile Seydikemer Kumluova ile Eşen mahallelerinde büyük bir proje düşünüyoruz. Buralarda yapılacak olan proje ömürlük olacak. 396 köyümüz var 8 ihalemiz var 2 tanesi iptal oldu. 400 bin liralık iş iptal oldu. Bu bir hizmet getirme çabası. Buna engel olmayalım”

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.