Ula Göletinde kano yarışı

Ula ilçesindeki Ula Göletinde 1. Açık alan kano yarışması yapıldı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışlar Ula Özel Yücelen sağlık Meslek Lisesi sponsorluğunda yapılırken, yarışlara 4 okuldan 14 yarışmacı...

Ula Göletinde kano yarışı

Ula ilçesindeki Ula Göletinde 1. Açık alan kano yarışması yapıldı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışlar Ula Özel Yücelen sağlık Meslek Lisesi sponsorluğunda yapılırken, yarışlara 4 okuldan 14 yarışmacı katıldı.

1984 yılında yapımı tamamlanan Ula Göletinde ilk defa su sporları yarışması düzenlenirken, yarışmaya Ula’da eğitim ve öğretim veren 4 okuldan toplam 14 sporcu katıldı. Yarışlar öncesi bilgi veren Ula Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, “Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilk defa bu yıl Ula Göletinde Kano yarışları düzenledik. Amacımız, Ula Göletinin turizme kazandırılması ve gençlerin su sporlarına yönlendirilmesi. Muğla’da turizmin iç kesimlere çekilmesi projesi kapsamında Ula Göletenin de bu proje kapsamda değişik su sporları ile gündeme gelmesi en büyük arzumuz” dedi.

Özel Yücelen Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Özden Çavdır ise, Ula’da bulunan tüm öğrencilerin dayanışma ve yardımlaşma konularında becerilerini arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Çavdır, “Bu yıl ilk defa böyle bir etkinlik için Sağlık Meslek Lisesi olarak öncülük yaptık. Yarışmalar öncesi her türlü güvenlik önlemleri alındı. Amacımız bu yarışmaları geleneksel hale getirmek” dedi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.