Üçüzler Otomotiv hizmete girdi

Muğla’nın Menteşe ilçesi Sanayi Sitesi’nde Üçüzler Otomotiv hizmete girdi. Hasan Girgin, Mustafa Girgin ve Hüseyin Girgin kardeşlerin ortaklığında açılan yeni işyeri müşterilerini bekliyor.Mustafa YıldırımOtomobil tamiri...

Üçüzler Otomotiv hizmete girdi

Muğla’nın Menteşe ilçesi Sanayi Sitesi’nde Üçüzler Otomotiv hizmete girdi. Hasan Girgin, Mustafa Girgin ve Hüseyin Girgin kardeşlerin ortaklığında açılan yeni işyeri müşterilerini bekliyor.

Mustafa Yıldırım

Otomobil tamiri sektöründe tanınan isimlerden olan genç girişimci kardeşler Hasan, Mustafa ve Hüseyin Girgin, Menteşe Küçük Sanayi Sitesi’nde Üçüzler Otomotiv iş yerini faaliyete geçirdi. Girgin kardeşler, Audi, Bmw, Ford, Wolvo, Fıat ve Pejegout gibi önemli marka araçların bakım ve tamiratlarını yapıyor.

Her zaman kalite ve güveni ön planda tuttuklarını söyleyen Mustafa Girgin, çıraklıktan bu yana üç kardeş olarak girdikleri otomotiv sektöründe müşterilerin memnuniyetlerini sağlayacaklarını belirtti.

Girgin kardeşler, “Yeni açmış olduğumuz işletmemizde Audi, Bmw, Ford, Wolvo, Fıat ve Pejegout gibi önemli marka araçların bakımları ve tamirlerini yapılmaktadır. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Muğlalılara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

“Bizleri tercih eden müşterilerimize yaptığımız işin arkasındayız” diyen üçüz kardeşleş, “yılların verdiği tecrübe ile yolumuza devam ediyoruz” dediler.

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.