Ücretsiz Doğa Kampları kayıtları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2013 Yılı faaliyet programında yer alan ve her yıl gerçekleştirilen 13-16 yaş grubu ücretsiz deniz, 17-22 yaş grubu ücretsiz doğa kampları düzenleniyor.Bu...

Ücretsiz Doğa Kampları kayıtları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2013 Yılı faaliyet programında yer alan ve her yıl gerçekleştirilen 13-16 yaş grubu ücretsiz deniz, 17-22 yaş grubu ücretsiz doğa kampları düzenleniyor.

Bu kampların amacının; gençleri öğrenim ve çalışma alanlarının dışında kalan serbest zamanlarını değerlendirmek, yurdumuzun tarihi, kültürel ve milli değerlerini yakından tanıma fırsatı bulmaları ve bölgeler arası kültür alışverişi ile farklı kişilerle tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak olduğu bildirildi.

Bu kapsamda, 13-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında, www.genclikkamplari.gov.tr adresinden gençler kamp başvurularını on-line olarak yapabilecekler.

On-line başvuru yapmayan gençler başvurularını bulundukları ilin veya ilçenin Gençlik Merkezlerine yapacaklar. Kamplar hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet adresi olan www.genclikkamplari.gov.tr ziyaret edebilecekler.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.