U15 KIZ HOKEY TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

12-15 Temmuz 2021 tarihleri arasında Osmaniye’de gerçekleştirilen U15 Kızlar Hokey Demokrasi ve Milli Birlik Türkiye Şampiyonasında Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye ikincisi oldu.Sinem KarakayaŞampiyonada Muğla İl...

U15 KIZ HOKEY TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

12-15 Temmuz 2021 tarihleri arasında Osmaniye’de gerçekleştirilen U15 Kızlar Hokey Demokrasi ve Milli Birlik Türkiye Şampiyonasında Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye ikincisi oldu.

Sinem Karakaya

Şampiyonada Muğla İl Karması olarak mücadele eden Muğla ili Hokey kulüplerinde oynayan sporculardan oluşan takım ilk turda Bolu İl Karmasını 8-2 Konya Vakıf Akademiyi 3-0 , İstanbul İl Karmasını 5-1 Denizli İl Karmasını 16-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde Konya İl Karmasını 4-1 yenen takım, Yarı Finalde Şanlıurfa Suruç Belediyesi takımını da 7-1 yenerek Türkiye Şampiyonasında Final Maçı yapmaya hak kazandı. Final maçında Kırıkkale İl Karmasına 6-3 yenilen takım, Türkiye ikincisi oldu.

13 yaş ortalamasına sahip bir takımla bu şampiyonada mücadele ettiklerin belirten Antrenör Serkan Şen, seneye bu kategoride Türkiye Şampiyonluğunun en büyük favorisi olduklarını Hokey sahası yapıldığı takdirde daha başarılı olacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.