Turnuvaya katkıda bulunanlara plaket

30 yıl aradan sonra ilk kez düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası’na destek verenlere Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen törenle teşekkür plaketi verildi.Voyage Otel’deki törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,...

Turnuvaya katkıda bulunanlara plaket

30 yıl aradan sonra ilk kez düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası’na destek verenlere Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen törenle teşekkür plaketi verildi.

Voyage Otel’deki törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hakan Ulukan, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, mahalle muhtarları, mahalle futbol takımlarının yöneticileri ve turnuvaya katkı verenler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet  Kocadon, 25 yaş üstündeki herkesin hatırlayıp unutmadığı Kaymakamlık Kupası maçlarının olduğunu belirterek şöyle devam etti; “Kaymakamlık Kupası’nın amacı gençliğe sporu sevdirmek ve Bodrumspor altyapısını oluşturmaktı. Ama maalesef Bodrum’un hızlı bir şekilde gelişmesi ve insanların iş ortamlarındaki çalışma sürelerinin artmasından dolayı çok uzun bir süre ara verildi. Fakat çok güzel bir şey oldu, Sayın Kaymakamımızın Bodrum’a gelmesi ile beraber, 30 yıldır hasretini duyduğumuz bu turnuva tekrar başladı. Dostlukların, kardeşliklerin, hoşgörünün temeli olan bu spor karşılaşmalarının tekrar başlaması Bodrum’daki mahalle arkadaşlıklarını ve beldelerdeki kaynaşmayı tekrar bizlere kazandırdı. Sayın Kaymakamımızın sayesinde ben de uzun yıllar giymediğim kaleci formamı tekrar giydim. Bizim özlemimizi gideren Sayın Kaymakamıma Bodrum halkı olarak, Yarımada olarak ve Bodrum Belediye Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Mehmet Kocadon konuşmasının bitiminde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’a teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da bu plaketin kendisi için bir sürpriz olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi;  “Ben böyle bir şey beklemiyordum. Sayın Başkanımız sağ olsunlar düşünmüşler, çok teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Bodrum’a, sizlere, vatanımıza, milletimize hizmet etmek. Bu hizmetler içerisinde spor da çok önemli bir yer tutuyor. Ben böyle inanıyorum ve meslek yaşamımda hep bunu uyguladım.  Spor insanları bir araya getiriyor, birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu veriyor, o bölgenin tanıtımına katkıda bulunuyor. Biraz önce arkadaşlara da söyledim, Bodrumspor ikinci lig de, birinci lig de olsa bizim şu andaki kış mevsimimiz böyle olmazdı. Mahalleler arası Kaymakamlık Kupası turnuvaları bir nostalji yaşatıyor, insanların bir araya gelmesini sağlıyor, hm de eski günleri yad etme imkanı veriyor.  Benim de bu olayda küçük bir emeğim olduysa bundan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Gerçekten çok kaliteli maçlar oynanıyor. Sayın Başkanımız seneler sonra forma giydi ve sahaya çıktı. Çok güzel bir duygu. Ben de izledim, bu arada güzel kurtarışlar da yaptı. Turnuvamıza futbolseverlerimiz ilgi gösterdi, ilk defa düzenlemesine rağmen 17 takım katıldı. Seneye daha çok takımın katılacağına inanıyorum. Bu komple bir çalışma, takım çalışması. Bu birlik ve beraberlik inşallah bozulmaz, sportmenlik ruhu devam eder ve bizden sonra gelecek nesillere bunu aktarırız, örnek oluruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. “

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.