Türküler Dile Geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Türküler Dile Geldi " konseri düzenlendi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçıları...

Türküler Dile Geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Türküler Dile Geldi " konseri düzenlendi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçıları Makbule Kaya, Zeynep İlhan, Osman Kalay ve Sabahattin Gülümser’in verdiği " Türküler Dile Geldi " isimli Türk Halk Müziği Konseri Atatürk Kültür Merkezi A Salonunda gerçekleşti.Konser,  TRT İzmir Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ayda bir kez üniversitelerde düzenlenen ve TRT Müzik kanalından Çarşamba günleri canlı yayınlanan “Radyo Günleri İzmir” adlı programda yayınlandı.

Yaklaşık yirmi parçanın seslendirildiği ve büyük ilgiyle izlenen konsere; Muğla Valisi Fatih Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Alb. Fevzi Kurşun, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, MSKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil ve Prof. Dr. Mustafa Işıloğlu  katıldı.

Seslendirilen türkülere izleyicilerin de oynayarak katıldığı  konser sonunda, Vali Şahin tarafından sanatçılara, Belediye Başkanı Gürün tarafından TRT Yönetmeni  İsmail Ragıp Geçmen’e ve Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan tarafından Yapımcı Dr. Oya Durmuş’a  plaketleri takdim edildi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.