“Türkmenler kaderine bırakılmamalıdır”

MHP Muğla İl Başkanı IŞİD’ın Irak topraklarında Türkmenlere karşı giriştiği katliamların kabul edilemez olduğunu söyledi. Korkmaz “Bütün dünyanın gözü önünde kardeşlerimize karşı işlenen bu vahşice cinayetlerin...

“Türkmenler kaderine bırakılmamalıdır”

MHP Muğla İl Başkanı IŞİD’ın Irak topraklarında Türkmenlere karşı giriştiği katliamların kabul edilemez olduğunu söyledi. Korkmaz “Bütün dünyanın gözü önünde kardeşlerimize karşı işlenen bu vahşice cinayetlerin son bulması, AKP Hükümeti’nin de gerekeni yapması gerekmektedir. “dedi.

Hükümetin, kendi vatandaşlarını bile koruyamayacak durumda olduğunu ileri süren Korkmaz; “Türkmenlerin katliamına göz yummanın vebali vardır, günü gelir bunun hesabı sorulur.MHP olarak biz Türkmenlerin yanındayız. Bu katliamlara seyirci kalamayız. Dış güçler Müslümanları birbirine kırdırıyor. Kapımıza dayanan bir mezhep çatışması vardır ve bunu da Başbakan Erdoğan ve yandaşları desteklemektedir. Bu ateş, bizi de içine alırsa Türkiye bugünleri arar. IŞİD’ın yaptığı ne insanlığa, ne de Müslümanlığa sığmaz. Bu nedenle bu teröristlere destek verenler de en az onlar kadar suçlu konumundadırlar.”diye konuştu.

Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığına seçimlerine de değinen Korkmaz,şunları ekledi: “CHP-MHP ittifakı ile çıkarılan “çatı adayı” Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyorum.  Böylece Türkiye’nin nefes alacak hale gelecek. İhsanoğlu, koltuğu dolduracak, tarafsızlığı ile kısa zamanda milyonların sevgisini kazanabilecek bir şahsiyettir”

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.