Türkiye şampiyonları çim sahaya kavuşuyor

Beton Sahada antrenman yaparak ortaokullar çim hokeyi Türkiye şampiyonu olan Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu öğrencilerine Vali Mustafa Hakan Güvençer çim saha sözü verdi.Muğla’nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesinde...

Türkiye şampiyonları çim sahaya kavuşuyor

Beton Sahada antrenman yaparak ortaokullar çim hokeyi Türkiye şampiyonu olan Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu öğrencilerine Vali Mustafa Hakan Güvençer çim saha sözü verdi.Muğla’nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesinde beton zeminde antrenman yaparak Ortaokullar Türkiye Çim Hokeyi Şampiyonluğunu kazanan öğrencilere Vali Mustafa Hakan Güvençer çim saha sözü verdi.

Çim hokeyinde Lise kızlar dalında Muğla Ticaret Meslek Lisesi Türkiye şampiyonu, Kız Meslek Lisesi Türkiye ikincisi, Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu da Türkiye şampiyonu olmuştu. Şampiyonların bir araya geldiği Yatağan Bozüyük mahallesinde Vali Mustafa Hakan Güvençer şampiyon takımlara ödüllerini Verdi. Ödül Törenine vali Mustafa Hakan Güvençer’in yanı sıra, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, öğrenciler ve velileri katıldı.

Çim sahanın olmadığı Bozüyük’te, bir basketbol sahasının beton zemininde çalışarak Okul Sporları Yıldız Erkekler Çim Hokeyi Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu olan Ayser Kazım Eren Ortaokulu’nun Çim Hokey Takımı ve Genç Kızlar Çim Hokey Turnuvası’nda Türkiye şampiyonu olan Ticaret Meslek Lisesi, Türkiye ikincisi olan Kız Meslek Lisesi Çim Hokey takımları için Yatağan Bozüyük'te Vali Mustafa Hakan Güvençer'in de katıldığı ödül töreni düzenlendi.

Öğrenci velileri ve öğretmenlerin de yer aldığı törende konuşan Vali Güvençer, çim sahanın olmadığı bir yerden şampiyon takımların çıkmasının övgüye değer olduğunu ve öğrencilere her türlü desteği vereceklerini açıkladı. Törende Lise Kızlar dalında Türkiye Şampiyonu olan Ticaret Meslek Lisesi kız takımının ödüllerini Vali Mustafa Hakan Güvençer, Türkiye ikincisi olan Kız Meslek Lisesi takımının ödüllerini Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Bozüyük Ayser-Kazım Eren takımının ödüllerini de Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer Verdi.

Bozüyük Ayser-Kazım Eren Yıldız Erkekler Çim Hokeyi takımının kaptanı Ceyhun Parlak, zor şartlarda çalışarak kupa kazandıklarını belirterek, “Eğer sahamız olursa, daha çok şampiyonluk kazanırız” dedi. Vali Güvençer bunun üzerine “Yatağan Kaymakamı ve Belediye Başkanı’na görev veriyorum. Her türlü desteği de sağlayacağız. Bozüyük’e en kısa sürede çim hokeyi sahasını yapacağız. Merkez Menteşe’deki çocuklarda burada spor yapacaklar. Menteşe’ye daha sonra yaparız” diyerek saha sözü verdi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.