Türkiye 4. oldu

Marmaris ilçesinde yapılan Voleybol Erkekler Avrupa Ligi maçında Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ne 3-1 yenilerek maçları son sırada tamamladı.İlk maçında Belçika karşısında varlık gösteremeyen ve 3-0 mağlup olan Çek Cumhuriyeti...

Türkiye 4. oldu

Marmaris ilçesinde yapılan Voleybol Erkekler Avrupa Ligi maçında Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ne 3-1 yenilerek maçları son sırada tamamladı.

İlk maçında Belçika karşısında varlık gösteremeyen ve 3-0 mağlup olan Çek Cumhuriyeti ile yine ilk maçında Hırvatistan'a time break setinde mağlup olan Türkiye, Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda karşılaştı.

Milli Takım'ı desteklemek için gelen amigo Paşalı Birol'un da coşturduğu yaklaşık bin kişi, maç boyunca Ay-Yıldızlılara destek verdi. Milli Takım, ilk seti 21-16, ikinci seti de 21-19 kaybetti ve 2-0 geriye düştü.

Üçüncü sette daha iyi bir oyun ortaya koyan milliler, bu seti 21-17 alarak durumu 2-1 yaptı. Son anlara kadar başa baş geçen dördüncü seti de 21-16 kazanan Çek Cumhuriyeti, dörtlü finali 3. olarak tamamladı, Türkiye ise son sırayı aldı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.