TÜRKAV’dan kınama

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) Muğla Şube Başkanı Cemil Özdemir yaptığı açıklamada Fırat Çakıroğlu’na haince saldıranların derhal bulunup, en ağır ceza ile cezalandırılmalarını...

TÜRKAV’dan kınama

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) Muğla Şube Başkanı Cemil Özdemir yaptığı açıklamada Fırat Çakıroğlu’na haince saldıranların derhal bulunup, en ağır ceza ile cezalandırılmalarını istedi. Özdemir; “Ülkücü hareket ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı bu şehit kardeşinin kanın yerde kalmasına izin vermeyecektir. Bu davanın takipçisi olacaktır” dedi.

TÜRKAV Başkanı Cemil Özdemir yaptığı yazılı açıklamada şu görüş ve düşüncelere yer verdi;

“MuğlaÜniversite Kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı   pkk’lı teröristler, Ege üniversitesini de adeta terör örgütünün kurtarılmış bir Üniversite haline getirerek  diğer üniversitelerde uygulayacakları ihanet planlarının provasını yapmaktadır. Akp hükümetinin ‘’Çözüm’’ adı ile ihanet ve çözülme süreci, bu defa da Ege üniversitesinde kendisini göstermiştir. Yaklaşık bir haftadır kampüste kargaşa çıkartarak terör estiren kanı bozuk ihanet şebekesi mensupları Ülkücü öğrencilere saldırarak Fırat Çakıroğlu isimli ülke sevdalısı, bayrak sevdalısı, gönüldaşımızı bıçaklı saldırıyla şehit olmasına sebep olmuşlardır. ‘Analar ağlamasın’ slagonu ile başlatılan bu ihanet süreci; çözülmenin süreci olmuştur. Devletin ihanet örgütünün önünde diz çökme sürecine dönüşmüştür. Şımartılan terör örgütü, kin kusmaya devam ederek salyalarını akıtarak şehirlerde, sokaklarda ve okullarda pervasızca örgütlenmelerine devam etmektedirler. Bu ihanet sürecinde kanla beslenen şerefsiz bölücüler, Milliyetçi – Ülkücü gençleri ve teşkilatları hedef almışlardır.

Güvenlik güçlerine ve AK Parti hükümetine uyarıda bulunuyoruz. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri derhal bulunup, en ağır ceza ile cezalandırılmaları gerektiğini unutmamalıdırlar .Ülkücü hareket ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı bu şehit kardeşinin kanın yerde kalmasına izin vermeyecektir. Bu davanın takipçisi olacaktır”

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.