Türkav’dan Bayrak çağrısı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı bütün ülke genelinde ve Muğla’da 1-20 Nisan tarihleri arasında bütün ev ve işyerlerine Bayrak Asma çağrısında bulundu. Türkav Muğla şubesi Başkanı Cemil Özdemir, “Diyarbakır’da Türk...

Türkav’dan Bayrak çağrısı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı bütün ülke genelinde ve Muğla’da 1-20 Nisan tarihleri arasında bütün ev ve işyerlerine Bayrak Asma çağrısında bulundu. Türkav Muğla şubesi Başkanı Cemil Özdemir, “Diyarbakır’da Türk bayrağı indirenlere inat, 1-20 Nisan tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde bulunan  bütün binalara bayrak asılması için “Sende Bir Türk Bayrağı As” sözüyle çağrıda bulunuyoruz.”dedi.

Özdemir çağrısında şu görüş ve düşüncelere yer verdi: “Bu çağrıdaki amacımız; Hainlere, bölücüye, müzakereciye, eyyamcıya, etnikçiye, bu vatanın sahipsiz olmadığını gösterip, Türk Bayrağını tahrik olarak gören, bayrağa sahip çıkmayı şov olarak değerlendiren zihniyetleri yerle bir etmektir.

PKK terör örgütünün eline düşen hükümet, Milli kimliği kabullenmeyen, millet nedir bilmeyen, milliyetçilik nedir anlamayan bir zihniyete sahiptir. Bu zihniyetin “açılım ortağı” olan PKK’da, namus ve şeref simgesi şanlı bayrağımızı bez parçası olarak tanımlamaktadır.

Diyarbakır’da meydanları PKK paçavraları ile donatıp, şanlı Türk Bayrağımızı hiçe sayan bu zihniyet zıvanadan çıkmış durumdadır.

Cani başının muhatap alındığı bu ortamda hükümette görevli olan kişiler, ortamı olumlu bulup, umut verici olarak adlandırırken, Türk Devleti hafife alınmıştır. Rengini şehit kanlarından almış, milletimizin bağımsızlık sembolü olarak hürmetle selamladığımız, hayranlık duyarak dalgalanmasını izlediğimiz Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı lekeletmeye, kirletmeye, hakir görmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu yüzden olanları görmezden gelmeyerek, bayrağın aşağılanmasına sessiz kalmayacağız.

Bu Hükümete, bu bölücülere ve bu düşmanlara rağmen Şanlı Bayrağımızın var olmasını ve nazlı nazlı dalgalanmasını sağlamak için “Türk Bayrağına sahip çık, sen de bir bayrak as”  çağrımıza aziz Türk Milletimizin desteğini bekliyoruz. Bayrak bir bez parçası değildir, namustur, bayrağına sahip çık”

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.