TÜRKAV yeni hizmet binasını açtı

TÜRKAV(Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Muğla Şubesi yeni hizmet binası gerçekleşen törenle açıldı.TÜRKAV(Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Muğla Şubesi gerçekleşen törenle...

TÜRKAV yeni hizmet binasını açtı

TÜRKAV(Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Muğla Şubesi yeni hizmet binası gerçekleşen törenle açıldı.

TÜRKAV(Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Muğla Şubesi gerçekleşen törenle açıldı. Açılış törenine MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Menteşe İlçe Başkanı Şevket Tokur, Muğla Ülkü Ocakları Bakanı Cemil Gündüz, TÜRKAV Muğla Şube Başkanı Cemil Özdemir, Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Muğla Şube Başkanı Mürsel Özata, Türk Ocakları Muğla Şube Başkanı Hulusi Taşkoparan, sendika temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan TÜRKAV Muğla Şube Başkanı Cemil Özdemir ; “1989 yılında TÜRKAV Türkiye genelinde kurulduğu gibi Muğla’da da faaliyetlerine başladı. 1992 yılında sendikaların kuruluşuyla ilgili yasal düzenleme oluştuktan sonra TÜRKAV, Kamu-Sen ile birlikte bugüne kadar aynı binada hizmetlerimizi sürdürdük. Bugüne kadar Kamu-Sen ile güzel işler yaptık. Bundan sonrada iki ayrı binamızda yine güzler işler yapmaya devam edeceğiz.  Vakfın kuruluşundan bugüne emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Muğla Şube Başkanı Mürsel Özata ise yaptığı konuşmada Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların atası TÜRKAV olduğunu söyledi. Özata; “Bu bir ayrılık değil, çoğalmadır. Artık yerler almıyor. Emekli arkadaşlarımızın da gelmesiyle daha rahat hareket edebilmeleri için yeni bir binaya ihtiyaç duyulmuştur” dedi.

Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının açılışı katılımcılar tarafından gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.