TÜRKAN SAYLAN VE YAĞ HALİ’NDEKİ İŞ YERLERİ İHALEYLE KİRAYA VERİLECEK

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan yeni sosyal alanlarda bulunan iş yerleri hizmete giriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl hizmete sunulan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ve restorasyonu tamamlanan...

TÜRKAN SAYLAN VE YAĞ HALİ’NDEKİ İŞ YERLERİ İHALEYLE KİRAYA VERİLECEK

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan yeni sosyal alanlarda bulunan iş yerleri hizmete giriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl hizmete sunulan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ve restorasyonu tamamlanan Yağ Hali’nde bulunan iş yerleri kafe, restoran ve atölye olarak kullanılmak üzere ihale usulüyle kiraya veriliyor. Son başvuru tarihi ise 22 Ekim Cuma.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’ya kazandırılan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi geçtiğimiz aylarda hizmete girmiş ve vatandaşlara hizmet vermeye başlamıştı. Ayrıca tarihi Yağ Hali restorasyonu da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı. Bu iki alanda bulunan iş yerleri kafe, restoran ve atölye olarak açık arttırma usulüyle kiraya veriliyor.

 SON BAŞVURULAR 22 EKİM CUMA GÜNÜ

 Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ihale canlı yayın yapılacak. İki merkezde bulunan iş yerleri için yapılacak açık arttırma usulü ile ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar 22 Ekim 2021 Cuma gününe kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 no’lu hizmet binasında bulunan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuruyu tamamlayan vatandaşların 26 Ekim Salı günü saat 14.00’de Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde hazır bulunmaları gerekecek.

Sinem Karakaya

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.