Türk Sanat Müziği’ne büyük ilgi

Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Şef Nihat Demirbaş yönetiminde, Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Asuman Demirbaş’ın sunuculuğunu yaptığı konser...

Türk Sanat Müziği’ne büyük ilgi

Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Şef Nihat Demirbaş yönetiminde, Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Asuman Demirbaş’ın sunuculuğunu yaptığı konser Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi'nde müzikseverlerle buluştu.

Halk Eğitim Merkezi konser salonuna sığmayan davetliler, konseri yağmur altında dışarıdan izlediler. Üç saat süre ile Sanat musikisinin ünlü bestekarlarının eserleri Köyceğiz Türk sanat müziği koro üyeleri tarafından yorumlandı. Köyceğiz Halk Eğitimi Merkezi müdürü İmdat Çatak'ın gayretleri ile gerçekleşen koro konserinde, Duayen Udi Şef Nihat Demirbaş’ın 4 ay emek vererek hazırladığı 30 kişilik kadın ve erkek kursiyer doyumsuz yorumları ile halkın müzik hasretini giderdiler. Açılış ve bitiş konuşmasını yapan Halk Eğitimi Merkezi müdürü İmdat Çatak konuşmasında, “Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz ve tekrarlanması için yeni kursiyerleri davet ediyoruz '' dedi.

Ünlü udi şef Nihat Demirbaş ve eşi Asuman Demirbaş finalde yaptıkları düette ayakta alkışlandı. Konser sonunda müzikseverler Köyceğiz korosunu ayakta alkışladılar, dışarıda kalan müzikseverler ise bir an evvel koroyu tekrar dinlemek istediklerini söylediler.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.