Türk Kadınlar Birliği’nden Saatcı’ya ziyaret

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanlığı görevine seçilen Zeynep Tuncel beraberinde yönetim kuruluyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular.Ziyarette Türk Kadınlar Birliği Fethiye...

Türk Kadınlar Birliği’nden Saatcı’ya ziyaret

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanlığı görevine seçilen Zeynep Tuncel beraberinde yönetim kuruluyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular.

Ziyarette Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Zeynep Tuncel, Başkan Saatcı’dan istek ve dilekleri olacaklarını ifade etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Kadınlar birliği başkanımızı ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın, hanım kardeşlerimizin bizleri ziyaret etmesinden dolayı büyük mutluluk duydum. Daha önceki yönetim kurulu üyelerinin Fethiye’de yapmış olduğu başarılı çalışmalar var. İnanıyorum ki, yeni başkan ve yönetim kurulu da aldıkları emaneti çok güzel yerlere taşıyacaklar. Kadınsız bir hayat mümkün değil. Bizleri doğuran da bir kadın. Ancak günümüzde kadınlarımıza ne derece kıymet veriliyor, malum… En fazla kadın cinayeti işlendiği yıl 2014 yılıydı. Toplumsal parmak basılacak bir sürü yara var.  Türk kadınlar birliğimizde bu tip konulara eğilerek Fethiye’mizde bizlere ön ayak olup, ışık tutacaklardır” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.