Türk Filmleri Festivalinde ünlüler geçidi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ikincisi düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Festivali, Türk sinemasının ünlü oyuncularını ağırlandı.Cinemarin sinemalarının düzenlediği organizasyon kortej yürüyüşü ve araç konvoyu ile başladı....

Türk Filmleri Festivalinde ünlüler geçidi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ikincisi düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Festivali, Türk sinemasının ünlü oyuncularını ağırlandı.

Cinemarin sinemalarının düzenlediği organizasyon kortej yürüyüşü ve araç konvoyu ile başladı. Daha sonra Oasis alış veriş merkezinde bulunan Cinemarin sinemalarında kokteyl düzenledi. Dedemin İnsanları filmi salonlarda gün boyu ücretsiz yayınlandı. Kokteyle filmin yönetmeni Çağan Irmak başrol oyuncuları Gökçe Bahadır ve Yiğit Özşener katıldı. Sinemaseverlerle buluşan yönetmen ve oyuncular hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Filmi yönetmeni ile izle bölümüne gelindiğinde ise Çağan Irmak ve oyuncular filmi izlemeye girmemesi ve söyleşiye katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Gazetecilerin soruların ıda yanıtlamayan Çağan Irmak ve oyuncular kokteylden ayrıldı. Akşam Bodrum Kalesindeki film gösterisine katılan Çağan Irmak film başladıktan 5 dakika sonra kaleye geldi ve film bitmeden kaleden ayrıldı. Çağan Irmak’ın söyleşiye katılmaması, filme sonradan gelmesi ve gazetecilerin sorularını yanıtlamaması ise tepkilere yol açtı.

Öte yandan Bodrum belediyesinin önünden başlayan kortej geçişi ise renkli görüntülere sahne oldu. Onlarca wos wos antika araçlarla konvoy halinde turlayan oyuncular ve yetkililer çevreye şeker dağıtarak konvoy halinde Bodrum sokaklarını turladı.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.