Türk Dünyası ezgileri

Türk Ocakları Muğla Şubesi, sosyal ve kültürel etkinliklerinin yanında sanat etkinliklerini de aralıksız olarak sürüyor. Türk Ocakları Muğla Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gecede adeta Türk Dünyası buluştu....

Türk Dünyası ezgileri

Türk Ocakları Muğla Şubesi, sosyal ve kültürel etkinliklerinin yanında sanat etkinliklerini de aralıksız olarak sürüyor. Türk Ocakları Muğla Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gecede adeta Türk Dünyası buluştu. Gecede Türk Coğrafyasının çeşitli yörelerinden Türküküler seslendirilirken, yine Türk Dünyasının yöresel kıyafetleri sergilendi.

“Türküler Türk’ü Söyler” adı altında türkü ve şiir gecesi düzenlendi. Konakaltı Kültür Merkezi’ndeki gecede dombırasıyla Sentek Utebekov da sahne aldı. Şairler Alper Kumtepe ve Galip Sinecikli’nin de şiirlerini seslendirdiği gecede, Türk Ocakları Gençlik Kolları üyeleri hem Ege yöresinin hem de dünyasının her yerinden türküler seslendirdiler, şiirler okudular. Yaklaşık 400 kişinin izlediği gece 1.5 saat sürdü. Gecenin sonunda şairler kitaplarını imzaladı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.