Türk başkana Japon ilgisi

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür ve Türk Heyete Japonlar büyük bir ilgi gösterdi. Temaslar sırasında Japonya’nın Toyama kentinin üyeliği de kabul edildi.Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Bodrumlu...

Türk başkana Japon ilgisi

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür ve Türk Heyete Japonlar büyük bir ilgi gösterdi. Temaslar sırasında Japonya’nın Toyama kentinin üyeliği de kabul edildi.

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Bodrumlu turizmci Galip Gür, Japonya’nın Toyoma kentini ziyaret etti.

Birliğe üye olmak üzere başvuruda bulunan Toyoma kenti Valisi Takakazu Ishii Galip Gür Başkanlığındaki heyeti kabul etti. Japon basının ilgiyle izlediği toplantı sırasında Vali kent hakkında bilgiler verdi ve Galip Gür’den Bodrum hakkında bilgi aldı.2 gün boyunca kentin çeşitli yerlerinde incelemer yapan ve toplantılara katılan heyet daha sonra Almanya’nın Berlin kentine geçerek  Galip Gür başkanlığında yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonunda oybirliği ile Toyoma kentinin üyeliği kabul edildi.

Kararın Japonya’daki yetkililere bildirilmesi ile Japon televizyon kuruluşları bu kararı ana haberlerinde yayınladılar.

Berlin Turizm fuarında Bodrum standınada bir ziyaret gerçekleştiren Galip Gür ve yönetim kurulu daha sonra Tayvan standında yapılan ve Tayvan büyükelçisi ve Penghu valisinin katıldığı seremoni ile Penghu koyuna üyelik sertifikasını takdim etti.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.