Turizmcilerin sorunları değerlendirildi

Ortaca’nın önemli tatil beldelerinden olan Sarıgerme’deki işletme sahipleri, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i ziyaret ederek, sorunlarını aktardı. Ziyarete Başkan Hasan Karaçelik. Zabıta Amiri Kadir Salar, Sarıgerme...

Turizmcilerin sorunları değerlendirildi

Ortaca’nın önemli tatil beldelerinden olan Sarıgerme’deki işletme sahipleri, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i ziyaret ederek, sorunlarını aktardı. 

Ziyarete Başkan Hasan Karaçelik. Zabıta Amiri Kadir Salar, Sarıgerme Muhtarı Musa Varol, azaları ve Sarıgerme’de esnaf olan vatandaşlar katıldı.

Başkan Karaçelik’e yapılan tebrik ziyareti sorunları hakkında bilgi veren Sarıgerme Mahalle Muhtarı Musa Varol; “ Sarıgerme’deki esnaflar ile muhtar ve azalarla yeniden seçilen Başkan Hasan Karaçelik’e hayırlı olsun demeye geldik. Gelmişkende Mahalledeki ufak defek sorunlarımızı konuştuk. Sarıgerme’ye gelen turistler otellerden çıkarılmıyor; nasıl çıkarabiliriz, Tatil Köyü’ndeki esnaflarımız daha iyi nasıl kazanır, bunlar konuşuldu. Başkanımız başka bir sorunuz var mı? Veya yapılacak bir şey var mı ne yapılabilir diye konuşuldu. Esnafların sıkıntıları anlatıldı. Bu sıkıntının başlıca nedeni otellerden turistin çıkmamasıdır. Bunun için ne yapılabilir, bir etkinlik yapılabilir. Otellere nasıl bir tanıtım yapılabilir. Otellerle konuşup, otellere LG’li televizyon konulup, dönerli olarak Sarıgerme içinde çekim yapılarak gösterilmesi sağlanabilir gibi düşünceler masaya yatırıldı. Sarıgerme olarak bizim sıkıntımız çok sayıda turistin gelmesine rağmen mahalle içinde dolaştırılmamasıdır. Bunlar için ne gibi önlemler alınabilir, nasıl anlatılabilir gibi konular konuşuldu” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.