Turistler zeytinyağına hayran kaldı

Milas’ı ziyaret eden İskoçyalı turistler, Evim Ev Yemekleri’ndeki yöresel yemeklere ilgi gösterdi. Milas’ın kültürel değerlerini ve yemeklerini çok beğendiklerini söyleyen turistler, özellikle zeytinyağlı yemeklere hayran...

Turistler zeytinyağına hayran kaldı

Milas’ı ziyaret eden İskoçyalı turistler, Evim Ev Yemekleri’ndeki yöresel yemeklere ilgi gösterdi. Milas’ın kültürel değerlerini ve yemeklerini çok beğendiklerini söyleyen turistler, özellikle zeytinyağlı yemeklere hayran kaldı.

Hocabedrettin Mahallesi Karaca Sokak’taki Evim Ev Yemekleri, tamamen organik ürünlerle pişirdiği yemeklerle turistlerin de beğenisi kazandı. Emin ve Ayşen Balcıoğlu çiftinin işletmeciliğinde hizmet veren ‘Evim Ev Yemekleri’, İskoçyalı bir grup turist kafilesini ağırladı. Milas’ı gezen ve ilçenin yöresel yemeklerini tatmak isteyen yabancı turistlere, özel bir sofra hazırlayan mekan işletmecileri, zengin yöre mutfağıyla turistlerin beğenisini kazandı.

Yemeklerde margarin benzeri yağları asla kullanmadıklarını, yemeklerde kullanılan salçanın, zeytinyağının kendi üretimleri olduğunu söyleyen Ayşen Balcıoğlu; “Yemeklerimize Milas halkının yanı sıra turistlerin de ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. İşletmemiz olarak lezzetin, sağlığın doğallıktan geçtiğine inanıyoruz. Bu nedenle de yemeklerimiz de organik olmayan ürünleri kullanmıyoruz. İnsanlar hazır yemeklerden bıkmış durumda ve Evim Ev Yemekleri olarak onlara yöresel ev yemekleriyle sağlıklı beslenme fırsatı sunuyoruz. Yemeklerimiz günlük ve her gün değişik yemeklerle müşterilere hizmet veriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.