Turistler sahillere akın ediyor

Marmaris ilçesinde tatilini geçiren turistler, sıcakların artaması ile birlikte güneşli havayı sahillere akın ediyor.  Bol bol güneşlenip denize giren turistler, su sporları yaparak tatilin tadını çıkarıyor. İlçe...

Turistler sahillere akın ediyor

Marmaris ilçesinde tatilini geçiren turistler, sıcakların artaması ile birlikte güneşli havayı sahillere akın ediyor.  Bol bol güneşlenip denize giren turistler, su sporları yaparak tatilin tadını çıkarıyor. 

İlçe merkezinden turistik İçmeler beldesine kadar uzanan 12 kilometrelik sahil, her gün sabah saatlerinden itibaren doluyor. Bazı turistler, otellerin havuzlarında güneşlenirken bazıları Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii’nde denize giriyor, bazıları da teknelerle planlı günü birlik deniz turuna katılıyor. Vatandaşlar ise Yat Limanı ile sahildeki kafeterya ve parkları tercih ediyor. Heyecan arayan turistler jet ski ve muz gibi su sporlara rağbet gösteriyor.  Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Marmaris'te günün en yüksek hava sıcaklığı ortalama 37, Bodrum'da 36, Fethiye'de ise 35 derece ölçülüyor.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.