Turistin imdadına Sahil Güvenlik yetişti

Fethiye’den özel bir yatla mavi yolculuğa çıkan turist teknede aniden rahatsızlaşınca imdadına Sahil Güvenlik Ekipleri yetişti.Sahil Güvenlik ekiplerine Fethiye’nin Büyükağa Koyu’nda demirli özel bir yatta yolcu olan turisttin...

Turistin imdadına Sahil Güvenlik yetişti

Fethiye’den özel bir yatla mavi yolculuğa çıkan turist teknede aniden rahatsızlaşınca imdadına Sahil Güvenlik Ekipleri yetişti.

Sahil Güvenlik ekiplerine Fethiye’nin Büyükağa Koyu’nda demirli özel bir yatta yolcu olan turisttin sinir krizi geçirdiği ve bilincinin kapalı olduğu bildirildi. Sahil Güvenlik ve 112 acil servis ekipleri kısa sürede yata ulaştılar. Yatta yolcu olan 64 yaşındaki Monika Maria Katharına isimli Alman vatandaşının epilepsi krizine girdiği anlaşıldı. Rahatsız olan Alman turist görevliler tarafından özel yattan sahil güvenlik teknesine alındı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan turist Fethiye’deki sahil güvenlik iskelesine getirildi. Alman turist buradan 112 Acil Servis ambulansına konarak Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Alman turistin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.