Turist Sağlığını Önemseme

Uzun yıllar İngiltere'de yaşayan ancak Türkiye Aşkı nedeniyle Dalyan'a yerleşen, 1954 doğumlu İngiliz Vatandaşı Johanna Erica Sugrue, yıllar önce sol kalçasından, İngiltere'de bir, Türkiye'de ise iki kez ameliyat oldu fakat...

Turist Sağlığını Önemseme

Uzun yıllar İngiltere'de yaşayan ancak Türkiye Aşkı nedeniyle Dalyan'a yerleşen, 1954 doğumlu İngiliz Vatandaşı Johanna Erica Sugrue, yıllar önce sol kalçasından, İngiltere'de bir, Türkiye'de ise iki kez ameliyat oldu fakat gün geçtikçe sağ kalçasında da şikâyetleri başlayınca tekerlekli sandalye kullanmaya başladı. 

Yaklaşık bir hafta önce hastanede yapılan sol kalça ameliyatı, başarılı bir şekilde gerçekleştirilen İngiliz Johanna Erica Surguie, hastaneden taburcu edildi.

Mustafa YILDIRIM

Geçen süreçte yürüme ve diğer sağlık sıkıntılarının giderek artması nedeniyle Muğla Özel Yücelen Hastanesi’ ne giden Johanna Erica Sugrue, burada, Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Mehmet Ali Salın tanıştı.

Yaklaşık bir hafta önce hastanede yapılan sol kalça ameliyatı, başarılı bir şekilde gerçekleştirilen İngiliz Johanna Erica Surguie, hastaneden taburcu edildi.

İngiliz Surguie,  hastaneden taburcu edildiği sırada, “Türkiye, sağlık açısından önemli bir sağlık turizm merkezi ve turist sağlığı konusunda da oldukça önemli bir yer edindi. Covid 19 nedeniyle hepimiz oldukça zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte temiz, güvenilir bir hastane ve iyi bir ekip bulmak oldukça önem taşıyor. Hastaneye yattığım günden beri sürekli bizimle ilgilenen, ihtiyaç ve isteklerimizi yerine getirmek için uğraşan hastane yabancı birimine, tüm hemşire, hasta bakıcı ve gülümsemesiyle insanın gönlünü fetheden doktorum Mehmet Ali Salın Bey’e, ameliyathane ve anestezi uzmanlarına çok teşekkür ediyorum.” şeklinde memnuniyetini dile getirdi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.