Turgut’a 9 ayda 20 bin ziyaretçi

Yatağan ilçesine bağlı Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, beldelerinin geçmişte çok ihmal edildiğini belirterek; “Lagina’yla, Osman Hamdi Bey Konağı’yla Turgut marka olma yolunda ilerliyor” dedi.Göreve geldiklerinden beri...

Turgut’a 9 ayda 20 bin ziyaretçi

Yatağan ilçesine bağlı Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, beldelerinin geçmişte çok ihmal edildiğini belirterek; “Lagina’yla, Osman Hamdi Bey Konağı’yla Turgut marka olma yolunda ilerliyor” dedi.

Göreve geldiklerinden beri Turgut halkına en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, beldede yapılan çalışmalarla ilgili olarak; “Bu güne kadar çok önemli engelleri aştık. Beldemizde yeni çalışmalar da son hızla devam ediyor” dedi.

Başkan Salih Özen, 2012 yılının ilk dokuz ayında konağa 20 bin ziyaretçinin geldiğini vurgulayarak; “Ayrıca Turgut Beldemiz çok eski bir yerleşim birimi, tarihi dokusu olmasına rağmen gerek tarım konusunda gerekse turizm konusunda yeterli çalışmalar yapılmadığı için bu güne kadar mesafe alınamamış. Artık Turgut Beldesi doğal güzelliğiyle, Osman Hamdi Bey Konağı ve Lagina'sıyla ülke genelinde ve dünyada marka olma yolunda ilerliyor. Osman Hamdi Bey Konağı'na ziyaretçi sayısı her geçen gün artmaktadır” dedi.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.