TUĞGENERAL GEMALMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyarette bulunarak, dernek faaliyetleri ve aileler hakkında bilgiler aldı.SİNEM KAPLANMuğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral...

TUĞGENERAL GEMALMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyarette bulunarak, dernek faaliyetleri ve aileler hakkında bilgiler aldı.

SİNEM KAPLAN

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Tuğgeneral Ali Gemalmaz şehit aileleri ve gazilerimizin yanlarında olduğunu ifade ederek  “Vatanımız uğruna canını veren şehitlerimizin kıymetli ailelerini ve canlarını hiçe sayarak gazi olan silah arkadaşlarımızı, bu güzel çatı altında toplayarak onlara hizmet eden derneğimizi ziyaret etmekten ve onlarla beraber olmaktan onur duymaktayım. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Şehitlerimizin bizlere emanetleridir. Bu kıymetli emanetleriyle hizmet etmek bizim için şereftir. Bu duygularla şehitlerimizin kıymetli ailelerine ve gazilerimize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.