Tugay’dan hastalara moral ziyareti

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı Doğan Tugay yeni yıl dolayısıyla Marmaris Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.AK Parti'den Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı olan Doğan Tugay yeni yıla saatler kala Marmaris...

Tugay’dan hastalara moral ziyareti

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı Doğan Tugay yeni yıl dolayısıyla Marmaris Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

AK Parti'den Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı olan Doğan Tugay yeni yıla saatler kala Marmaris Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Ziyarete AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı, İlçe Başkanı Hasan Engin, AK Parti Marmaris Kadın Kolları Başkanı Cavidan Öner, Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Aravi ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Tugay ve partililer gerçekleştirdikleri ziyarette hastalara çiçek verdi, sorunlarını dinledi. Tugay, hastalara ve hastane çalışanlarına yeni yılda sağlık ve başarı diledi.

Tugay, ziyaret sırasında hastaların yeni yılını kutlarken hastaların sağlık durumları hakkında da Marmaris Devlet Hastanesi Başhekimi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Zafer Kemal Çelebi'den bilgi aldı.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.