Tugay Yaka adaylığını açıkladı

S.S Yatağan 20 Nolu Midibüs -Otobüs Taşımacılık Kooperatifinin başkanlığını yapan Tugay Yaka, Yatağan Şoförler – Nakliyeciler- Otobüsçüler Odası olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.Genel kurulu...

Tugay Yaka adaylığını açıkladı

S.S Yatağan 20 Nolu Midibüs -Otobüs Taşımacılık Kooperatifinin başkanlığını yapan Tugay Yaka, Yatağan Şoförler – Nakliyeciler- Otobüsçüler Odası olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Genel kurulu 4 Şubat Pazar günü Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapılacak. Gerekli çoğunluk sağlanamazsa aynı yer ve saatte 11 Şubat Pazar günü yapılacak.

Genel kurul öncesi aday olduğunu açıklayan Tugay Yaka; “2012 Haziran ayından beri S.S Yatağan 20 Nolu Midibüs Otobüs Taşımacılık Kooperatifinin başkanlığını yapmaktayım. Başkanlığa geldiğim günden itibaren özveri ile çalışarak gecemi gündüzüme katarak, zamanımdan, sosyal hayatımdan, yeri geldi sağlığımdan bile ödün vererek üyelerimin yönetici arkadaşlarımın da desteği ile kooperatifi bugünlere taşıdım. Kendimi bildim bileli bu piyasanın içindeyim. İsteyende olmuştur islemeyende, destekleyende olmuştur desteklemeyende.

Atalarımızın da dediği gibi "meyve veren ağaç taşlanır" ama ben o, bu ,şu ayırmadan bütün üyelerim için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Şu anda Şoförler Odasına adaylığımı açıklıyor ve siz alin teri ile çalışan tüm emekçi şoför kardeşlerim minibüsçü, otobüsçü, taksici, kamyoncu, okul servisi işi ile uğraşan tüm meslektaşlarımın desteğini bekliyorum.

Aynı özveriyi Allah nasip eder ve sizin de desteğiniz ile kazanırsam eğer Şoförler Odası içinde göstereceğimden, aynı şekilde çalışarak siz emekçi şoför kardeşlerim için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın.” Dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.