TÜFAD’dan, Alkış’a tepki

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olan Erdal Alkış’ın, Türkiye Futbol direktörü Fatih Terim ile ilgili söylediği sözlere futbol antrenörlerinden tepki geldi.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olan...

TÜFAD’dan, Alkış’a tepki

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olan Erdal Alkış’ın, Türkiye Futbol direktörü Fatih Terim ile ilgili söylediği sözlere futbol antrenörlerinden tepki geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olan Erdal Alkış’ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili ‘Türk futbolunun problemlerinden birisi’ olarak göstermesi Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin tepkisini çekti.

TÜFAD Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, Alkış’ın açıklamalarının talihsiz açıklamalar olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında Türkiye Futbol federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Sayın Erdal Alkış'ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i Türk Futbolunun problemlerinden biri olarak göstermesi yakışıksız ve talihsiz bir açıklamadır. Yıllardır Türk Futboluna büyük hizmetler vermiş, kariyeri Ulusal ve Uluslararası başarılarla dolu İtalyan Devlet Nişanı'na layık görülen bir Futbol adamına bir Türk Futbolu elçisini problem olarak göstermek asla kabul edilemeyecek bir açıklamadır. Kaldı ki Sayın Fatih Terim futbolumuzu bu kaos ortamından çıkarmak için cesaretle kolunu taşın altına sokmuş, projelerini kamuoyu ile paylaşmıştır. TFF Başkanlığı seçimi Demokratik bir yarıştır. Başkanlığa seçilen kişinin kendi kadrosunu oluşturması ve kendi projelerini uygulaması elbette en doğal hakkıdır. Sayın Alkış, ifade ettiği gibi başka bir teknik adamla da çatışabilir. Tüm teknik adamlarımız son derece değerlidir, ancak henüz bu hakkı elde etmeden hele Fatih Terim gibi bir futbol adamını yıpratarak popülist davranışlarda bulunulmasına asla izin vermeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.