Trafik Haftası kutlanıyor

İl Jandarma Komutanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Karayollar Güvenliği Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde trafiğin önemi dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak için düzenlenen etkinlik Muğla Valisi...

Trafik Haftası kutlanıyor

İl Jandarma Komutanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Karayollar Güvenliği Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde trafiğin önemi dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak için düzenlenen etkinlik Muğla Valisi Amir Çiçek’in de katılımı ile gerçekleşti.

Marmaris Hisar önü Hüseyin Durmaz Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe Vali Amir Çiçek’in yanı sıra Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan eserlerin okunması ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle ilçe okulları arasında düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencileri ödüllerini Vali Çiçek tarafından verildi.

Vali Çiçek burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “İçinde bulunduğumuz hafta Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası. Trafik konusunda farkındalık yaratmak ve vatandaşlarımızın trafik konusunda bilinçlenmesi için İl Jandarma Komutanlığımızın yaptığı bu etkinliğe katılmaktan memnun olduğumu dile getirmek istiyorum. Trafik konusunda yaşadığımız sıkıntıları en aza indirmek ve bu konuda vatandaşlarımızda hassasiyet oluşturmak için eğitim çalışmaları ve bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyoruz. Trafikte yaşadığımız sorunların temel nedeni eğitim ile ilgilidir. Vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmekte eğitimle olur.”

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.