Trafik Haftası başlıyor

2013 yılı, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri 09 Mayıs 2013 günü, Saat:15.30’da, Sınırsızlık Meydanı’nda  Karayolu Trafik Haftası Açılış Töreni ile başlıyor.Trafik Haftası etkinlikleri ile ilgili olarak Muğla...

Trafik Haftası başlıyor

2013 yılı, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri 09 Mayıs 2013 günü, Saat:15.30’da, Sınırsızlık Meydanı’nda  Karayolu Trafik Haftası Açılış Töreni ile başlıyor.

Trafik Haftası etkinlikleri ile ilgili olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi:

“Etkinlikler çerçevesinde, sorumluluk alanlarımızda yer alan okullarda “Trafik” konulu şiir ve resim yarışmaları düzenlenmiş ve bu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, törende ödülleri verilecektir.

Bununla birlikte Belediye, Jandarma, Emniyet, Karayolları, Şoförler Odası personelince ödüllendirmeye hak kazanan personeller ile yılın sürücüsüne ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanlarındaki, trafik denetim noktalarının oluşturulması aşamasında katkıları bulunan kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket verilecektir.

Açılış töreninde ayrıca Muğla Belediye Başkanlığı ile Sağlık Müdürlüğü personelince müştereken, trafik kazasına karışmış bir araçtan, yaralıyı kaza kırım araçları yardımı ile kurtarma tatbikatı tertip edilecektir.”

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.