TPAO Güllük Tesisleri satılıyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Milas’ın Güllük Mahallesindeki Eğitim ve Dinlenme Tesislerini 22 milyon TL’den satışa çıkardı.Milas ilçesi Güllük Körfezi'nde denize sıfır ve tapuda "turizm tesisi" olarak tescilli...

TPAO Güllük Tesisleri satılıyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Milas’ın Güllük Mahallesindeki Eğitim ve Dinlenme Tesislerini 22 milyon TL’den satışa çıkardı.

Milas ilçesi Güllük Körfezi'nde denize sıfır ve tapuda "turizm tesisi" olarak tescilli Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) ait tesis satışa çıkarıldı. Tesisin muhammen bedeli 22 milyon 230 bin lira olarak açıklandı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Milas Güllük'teki 34 bin metrekarelik Eğitim ve Dinlenme Tesisi'ni ihale yoluyla satışa çıkardı. İhale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tapu kaydında “turistik tesisler” ibaresi bulunan tesis, 30 Eylül'de TPAO Genel Müdürlüğünün Ankara'daki Genel Müdürlük binasında pazarlık usulüyle ihaleye çıkacak.

Güllük’te yeşillikler arasında 34 bin metrekare alana kurulu denize sıfır tesisin kendine ait bir koyu ve plajı var. Bodrum’a 35, Milas-Bodrum Havaalanına 8 kilometre mesafedeki tesis 112 oda, 27 standart oda, 71 aile odası, 10 bungalow, 1 engelli odası ve 3 suit villadan oluşuyor. Tesisin bütün odaları deniz manzaralı. Tesiste kapalı ve açık restoran, barlar, yarı olimpik yüzme havuzu, aerobik alanı, tenis kortu, mini futbol sahası da bulunuyor. Tesis halen özel bir şirket tarafından tatil köyü olarak işletiliyor.

Bu haber toplam 553 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.