TOSUN'DAN 24 ALTIN PROJE

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum için birbirinden önemli 24 büyük projesini halka tanıttı. Tosun, “ Bodrum halkının görüşünü almadığımız hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Bu projeler bütün Bodrum’u...

TOSUN'DAN 24 ALTIN PROJE

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum için birbirinden önemli 24 büyük projesini halka tanıttı. Tosun, “ Bodrum halkının görüşünü almadığımız hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Bu projeler bütün Bodrum’u geleceğe taşıyacak projeler.” Dedi.

Başkan Mehmet Tosun, Bodrum ve Yarımada için hazırladıkları toplam 24 büyük projeyi, halkın geniş katılım gösterdiği toplantıda tanıttı. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı toplantıda projelerin sunumunu bizzat yapan Başkan Mehmet Tosun, "Bodrum Halkı'nın görüşünü almadığımız hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Bunlar Bodrum Yarımadamızı, tüm ilçemizi geleceğe taşıyacak önemli projeler. Diğer detaylara hiç dirmedik." dedi.

"Mutlu Bodrum Projeleri"

Başkan Mehmet Tosun bizzat sunumunu gerçekleştirdiği projelerini, "Aldığımız sorumluluk gereği, 7 aydan beri seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. O günden bu güne, Bodrum Yarımadası'nı karış karış geziyoruz. Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda, proje ekibimizin, bilimsel veriler ışığında hazırlamış olduğu projeleri, yani Mehmet Tosun ile 30 Mart'tan itibaren "Mutlu Bodrum Projeleri"ni takdirlerinize sunuyoruz." dedi.

Halka Sormadan Yapmayacak

Başkan Mehmet Tosun, "Belediyede işe başladıktan sonra, belediyeyi çalışır hâle getirdikten sonra, bilimsel verilerin ışığında hazırladığımız, Bodrum'un turizminden ticaretine, eğitimden sağlığına her alanda hayatımıza katkı sağlayacak projeleri, sizlere danışarak, sizlerin görüşünü alarak birer birer hayata geçireceğiz. Yani Bodrum Halkı'nın görüşünü almadığımız hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz." şeklinde konuştu, sözlerini "Evet, ne diyorduk; 'Bodrum için geliyoruz' diyorduk. Ne diyorduk; 'adil, şeffaf, çalışkan bir yönetim Bodrum Halkı'na sözümüzdür' diyorduk." diye sürdürdü.

"Bunlar Önemli Projeler Detaylara Hiç Girmedik"

Başkan Mehmet Tosun, sunumda sadece önemli projelere yer verdiklerini belirterek, "Bunlar Bodrum Yarımadamızı, tüm ilçemizi geleceğe taşıyacak önemli projeler. Diğer detaylara hiç girmedik; yolların yapılması, elektrik hatlarının yer altına alınması, çevre temizliği, köylerde yapacağımız yol çalışmaları, el sanatları köyleri, festivaller... Bunların hiçbirisine burada değinmedik, bunlar turizmimizi, ticaretimizi ve kendi geleceğimizi teminat altına alacak büyük projeler olarak bunları sunduk. Ayrıca her beldeye özel çalışmalarımız var, mitinglerde o projelerimizi de ayrıca siz Bodrumlu hemşehrilerimizin takdirine sunacağız." diye konuştu.

CHP’den MHP’ye geçti

Projelerin videolu sunumunun ardından Başkan Mehmet Tosun ekibini sahneye davet ederek, vatandaşlara tanıttı. CHP'den MHP'ye geçerek Başkan Mehmet Tosun'un ekibinden meclis üyesi adayı olan emekli öğretmen Mahmut Özbelen sahneye çıkarken çalınan "Hababam Sınıfı" film müziği, çadırda nostalji estirdi.

Başkan Mehmet Tosun, "Bu projeleri gerçekleştirirken, Atatürk'ün izinde yürüyeceğiz, Cumhuriyet'e sonuna kadar sahip çıkacağız, ezanımıza da bayrağımıza da sahip çıkacağız." dedi, "Bodrum Belediyesi'nde görüşmek üzere." sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Toplantıda çadıra sığmayanlar için LED ekranlardan canlı yayın yapılırken, sunum sonrasında Başkan Mehmet Tosun, Kalabalığın arasına karıştı, vatandaşlarla kucaklaştı. Toplantıda tanıtılan projeler ise şöyle:

Bodrum İçin 10 Büyük Proje

1-) Bodrum Pazar Yeri ve Otoparkı-2- )Hipodrom-3-) Cumhuriyet Ortaokulu-4- )Yağmur Suyu Drenajı ve Altyapı (Tünel Sistem)-5-) Herodot Meydanı-6-) Cumhuriyet Parkı-Cevat Şakir Açık Hava Müzesi-7- )Barış ve Özgürlük Meydanı-8-) Atatürk Meydanı-Neyzen Tevfik Açık Hava Müzesi-9-) Kumbahçe Meydanı-10-) Dünyanın Yedi Harikası'ndan Biri: Mausoleum

Yarımada İçin 14 Büyük Proje

1- Herodot Kongre Fuar ve Kültür Sarayı 2-) Begonvil Yaşam Köyü-3-) Yeni Bodrum Otogarı-4-) Spor Salonu ve Gençlik Merkezi-5- )Geçici Hayvan Bakım Evi-6-) Yalıkavak Belediye Kompleksi-7-) Turgutreis Belediye Kompleksi-8- )Turgutreis Kültür ve Sanat Bedesteni-9-) Açık Spor Alanları-10-) Çevre Yolu ve Kavşaklar-11-) El Sanatları Merkezi-12- )Karaova Soğuk Hava Deposu-13-) Olimpik Yüzme Havuzu-14- )Yeni Şehir Stadyumu

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.