Tosun: Yetti gari!

Bodrum Sanayi Esnafı tarafından adına verilen yemekte konuşan MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, göreve geldiklerinde sanayi esnafının mağdur edilmeyeceğini vurgulayarak espirili bir şekilde “ Yetti gari!” dedi.Bodrum...

Tosun: Yetti gari!

Bodrum Sanayi Esnafı tarafından adına verilen yemekte konuşan MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, göreve geldiklerinde sanayi esnafının mağdur edilmeyeceğini vurgulayarak espirili bir şekilde “ Yetti gari!” dedi.

Bodrum Sanayi Esnafı Başkan Mehmet Tosun onuruna yemek düzenledi. Yemeğe katılan Başkan Mehmet Tosun, esnafın tezahüratları ve yakın ilgisiyle karşılaştı. Bodrum'a ve esnafa sahip çıkacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, esprili bir şekilde "Yetti gari yahu!" deyince, uzun süre alkışlandı. Başkan Mehmet Tosun esnafa mağdur edilmeyecekleri konusunda teminat verdi.

"Korkmayın!"

Burada konuşan Mehmet Tosun , "Samimi olarak söylüyorum, Konacık'taki sanayimizde 172 tane dükkânımız var, hiçbir akrabamıza, hiçbir partilimize, dükkân sahibi olması noktasında taviz vermedik. Bizim için önemli olan şu; sizin dükkân sahibi olmanız, sizin rahat etmeniz, sizin iyi şartlarda hizmet vermeniz arkadaşlar. O yüzden sizinle birlikte çalışıp, alternatif proje üretmeden, buradaki esnafımızı taşımadan, buradaki mal sahiplerini mağdur etmeyecek bir düzenleme yapmadan, hiçbir yeri ne ben yıkabilirim ne de başkası yıkabilir, korkmayın!" dedi.

"Sizin Kaynaklarınız Heba Ediliyor"

"Siz dükkânınıza bir çırak alırken bile, birtakım kriterleriniz var; 'bu işten anlıyor mu, yatkın mı, yapabilir mi' diye sınıyorsunuz. En azından bir beyin süzgecinden geçiriyorsunuz." diyen Başkan Mehmet Tosun, "Arkadaşlar maalesef ve maalesef Bodrum Yarımadası'nda sizin paralarınızla gereksiz yatırımlar yapılıyor, sizin kaynaklarınız heba ediliyor. Sizin burada bu işlerle ilgili bir kriteriniz olmasına rağmen belediyede hiçbir kriter yok ve bu işi emin ellere teslim etmemiz lazım, başka çaresi yok." dedi.

Rantçılara Göre Değil Vatandaşa Göre

Başkan Mehmet Tosun, "Belediye başkanı olduğumuz andan itibaren tüm Yarımada geneline yönelik bir planlama yapacağız. Her şeyin adını orada koyacağız. Nereye sanayi yapacağız, turizmin geleceğini nasıl teminat altına alacağız, terminali nereye taşıyacağız, esnafın geleceği ne olacak, yapılaşmalar ne olacak, narenciye bahçelerimiz ve doğal güzelliklerimizi nasıl koruyacağız, hepsini, şu anki mevcut yapılaşmalarımız da dahil hepsini o plana yansıtacağız ve o planlardan taviz vermeyeceğiz arkadaşlar. Bodrum Yarımadası rantçıların talepleri doğrultusunda değil, siz Bodrumlu vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gelişecek. Yani bunlardan taviz vermeyeceğiz." dedi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.